Taaldrop

TAALDROP wordt je gratis aangeboden door:
AKIRA translations

Heb je een vertaling nodig?
Klik dan op ons logo om een kijkje te nemen op onze website.

De goede dingen in het leven moet je delen… Zoals Taaldrop!

Vind je Taaldrop leuk en wil je het aanbevelen aan een vriend(in) die er volgens jou evenveel plezier zal aan beleven? Nodig die persoon dan uit om zich ook in te schrijven op Taaldrop.

Vul hieronder jouw naam en de voornaam en het e-mailadres van je vriend(in) in en klik dan op ‘Verzenden’ om de uitnodiging te versturen (met jou in cc).

In overeenstemming met Europese Verordening (EU) 2016/679 worden deze persoonsgegevens uitsluitend gebruikt om de uitnodiging te versturen en worden ze niet door ons opgeslagen of verder verwerkt.


Onderwerp: jouw naam nodigt je uit op Taaldrop
Bericht:
Beste voornaam van je vriend(in),

jouw naam is geabonneerd op Taaldrop, een taalspelletje waarbij je elke werkdag per e-mail een opdracht ontvangt om een fout in een zin te zoeken. Ideaal om je kennis van de Nederlandse taal te testen en te verfijnen.
Het is helemaal gratis, best leuk én informatief.

jouw naam dacht dat jij dit ook wel leuk zou vinden en wou je daarom uitnodigen om je ook in te schrijven.
Meer informatie vind je alvast op www.taaldrop.be, waar je je ook kunt inschrijven.

Als je niet weet wie jouw naam is, dan heb je deze mail misschien ontvangen door een verkeerd gespeld e-mailadres. Je hoeft in dat geval niets te doen. We slaan je gegevens hierdoor niet op in een database, je bent op niets geabonneerd en je gegevens worden ook niet doorgegeven aan derden. In overeenstemming met Europese Verordening (EU) 2016/679 worden je gegevens hierdoor niet bijgehouden. Deze dienden enkel om je deze uitnodiging te sturen uit naam van jouw naam. Je zult van ons dan ook geen verdere berichten ontvangen. Heb je toch nog vragen hierover, dan kun je steeds contact met ons opnemen via privacy@taaldrop.be.

TAALDROP wordt je gratis aangeboden door:
AKIRA translations

Heb je een vertaling nodig?
Klik dan op ons logo om een kijkje te nemen op onze website.